29 Maja, 2022

Prijava

Stankovićevo pismo samom sebi: “Ti si kreten, a ne Novak”

Urednik i voditelj emisije ”Nedeljom u 2″ Aleksandar Stanković jučer je komentarisao situaciju u kojoj se nalazi srpski tensier Novak Đoković riječima “vrhunski sportista i kreten”. Međutim, danas je u svojevrsnum pismu samom sebi, tvrdio da nije na njemu da komentariše postupke najboljeg tenisera svijeta.

“Dragi moj, da odmah na početku razjasnimo. Ti si Stankoviću kreten, a ne Novak! Kreten si zato što te Novak razočarao pa sad tako otužan misliš da ti je Novak nešto dužan, a nije. Novak je dužan samo sebi, Bogu i Srbiji valjda, to ne znam, nisam siguran. Kreten si jer si navijao za Novaka samo zato što govorite isti jezik. Aj navedi još jedan razlog ako možeš? Ti se kao razumiješ u tenis, znaš udarce, taktiku? Identifikovao si se s Novakom, jer je odavde (i da se razumijemo, je**lo te odavde), a sad kad si shvatio da on nije ti razočarao si se”, započeo je Stanković.

Upitao je hrvatski voditelj “šta on ima da se identifikuje sa Novakom”.

“Jesu možda njegovi turniri tvoji? Njegove pare tvoje? Je l’ možda čiča Draža na rakiji tvoj, ili su piramide u Bosni tvoje? Star si Stankoviću za idole i glupiranje tog tipa. Imaš svoja tri prijatelja i familiju i razočaravaj se u njih, a Novaka ostavi na miru! I ovo ti moram reći dragi moj i nemoj se molim te ljutiti, ali si kreten i nerviraš me zato što cijeli život pljuješ po fejsu, a pišeš kad god stigneš za malo lajkova i trenutnu slavu. Nerviram i sam sebe što ti ovo pišem, ali ne mogu pomoći sebi. S ljubavlju, tvoj Aco Stanković”, zaključio je Stanković.

Podjeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Na pravom putu

Slične vijesti