18 Maja, 2022

Prijava

VIDEO: Za stolom u kafani drži gipsanu skulpturu Aleksandra Vučića

Vlasnik beogradske kafane “Čukarički san” došao je na ideju da za stolom postavi gipsanu skulpturu predsjednika Srbije i lidera Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića.

Vucic_kafana

Nikakva provokacija nije u pitanju. Ideja da skulpturu predsjednika Srbije postavim u kafani bila je marketinške prirode. I pokazala se kao čist pogodak“, kaže za “Danas” vlasnik kafane Zvjezdan Pejović.
Pejović nije reklamirao svoj objekat, ali slike gostiju zagrljenih sa predsjednikom zaživjele su na društvenim mrežama, pa se o ovoj kafani uveliko priča u Beogradu, a i šire.
Reakcije gostiju kada ga vide su podjeljene kao i mišljenja o njemu. Neki se oduševe i pritrčavaju da ga zagrle i izljube, drugi ljutito pljunu na pod“, priča Pejović. On prepričava zgodu kada su u kafanu ušla dva naprednjaka i vidjevši Vučića stali su mirno nasred kafane.
Tek kad su došli sebi i vidjeli da je u pitanju skulptura, rekli su mi ‘al si nas presjekao. Mislili smo da je stvarno komandant‘”, navodi Pejović.
On dodaje da ima onih koji mu stavljaju rogove, a djevojke bi često da mu sjednu u krilo i da se slikaju.
To nije dozvoljeno. Voljeli ili ne voljeli Vučića, funkcija predsjednika mora da se poštuje“, kaže Pejović, a prenosi list “Danas”.

 AutorBeta, Danas

Podjeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Na pravom putu

Slične vijesti