18 Maja, 2022

Prijava

Mačke su bića koja nas štite od negativnih vanjskih uticaja

Smeta vam nekada kad se mačka mota oko vaših nogu?

crna-macka-(7)

Nemojte je odbijati, ako je odgurnete, možda lišite sebe pozitivne energije koju mačka želi da vam da.
Sa mačkama ne postoji drugi put. Mačke su zaštitnici domaćinstva u kojem žive, štite dom od zlih duhova, vjeruje se od davnina. Područje koje mačka smatra svojim, blagoslovljeno je pozitivnom aurom. Po predanju, njeno prisustvo pomaže čak i kad se neko useli u staru kuću u kojoj je već neko ranije živio. Kada mačka pronađe zle duhove u kući, po tvrdnjama poznavalaca magije, ona pokušava da utvrdi njihove namjere, a zatim te duhove uklanja iz kuće u potpunosti, uz pomoć svoje sposobnosti.
Vjeruje se da mačka pomaže u zaštiti od negativnih uticaja, pa treba da u njenom društvu uživaju svi oni koji sumnjaju da im prijeti opasnost od nečega, strahuju od uroka ili se susreću suviše često s nekim za koga ih vežu negativna osjećanja. Savjet je da mačku mazite objema rukama, milujete joj lijevu šapu i nastavite tako sve do repa.
Mačke su kanali kroz koje se prenosi kosmička energija i oni mogu dovesti veliku količinu pozitivne energije u dom i okolinu ljudi. Mačke biraju geopatogenu zonu u kući u kojoj žive. Te zone su mjesta gdje teku velike količine negativne energije. U Rusiji postoji ritual gdje se nakon useljenja, pusti mačka u kuću. Ukoliko se radi o staroj kući, mačka će eliminisati negativnu energiju koje su ostavili prethodni vlasnici i privući snažnu, čistu energiju u kuću.
Vjeruje se da crne mačke apsorbuju negativnost, a persijske lijeće.

Podjeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Na pravom putu

Slične vijesti