18 Maja, 2022

Prijava

Ove web stranice bi vam mogle biti od koristi a sigurno niste znali za njih

Korisnici “Redita” podijelili su neke od sjajnih web sajtova, za koje možda niste čuli, a koji su veoma interesantni i korisni.

internet

Na ovom sajtu možete da pretvorite bilo koji video sa Youtuba i gif. Samo ukucajte ili kopirajte URL adresu u naznačeno polje.
Ovaj sajt je zanimljiv za one koji vole da pišu. Naime, samo kopirate ono što ste napisali u naznačeno polje, a on će vam označiti greške koje ste napravili, što je korisno za one koji znaju engleski. Pored toga, daće vam ocjenu, reći koliko imate razumljivih ili nerazumljivih riječi itd.
Ukoliko želite da naučite nešto novo, ovaj sajt ima listu kurseva koji se pohađaju na univerzitetima širom sveta, pa ih možete pohađati i vi, onlajn.
Na ovom sajtu možete saznati na primjer imena i zanimanja ljudi koji su trenutno u svemiru, kao i koliko dana su već tamo.
Ovaj sajt omogućava vam da napišete i pošaljete poruku nekome, a koja će se nakon toga automatski uništiti pred njihovim očima. “Korisno” je ukoliko želite da pošaljete pasivno agresivni e mail  na primjer šefu.
Na ovom sajtu možete da izaberete neke od 22 jezika, i naučite pisanje, čitanje i osnove gramatike. Zanimljivo je, korisno i lako se uči.
Ukoliko ne znate šta biste mogli da spremite od namirnica koje imate u kući, ovaj sajt će vam pomoći. Samo ukucajte namirnice i sastojke koje imate u kući, i dobiti ćete odgovor.
Ukoliko vam je neprijatno da razgovarate sa raznim operaterima, pogotovo ako morate i da se raspravljate, na ovom sajtu možete naći osobu koja će to uraditi umjesto vas. Naravno, usluga se plaća.
Ako imate problem da otvorite neku stranicu, na ovom sajtu možete da provjerite da li je u pitanju problem kod vas ili je stranica ukinuta.
Ovo je sajt sa igricom, gdje pomjerate kursor kako biste pronašli nevidljivu kravu. Nije korisno, ali je zabavno.

Podjeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

6 thoughts on “Ove web stranice bi vam mogle biti od koristi a sigurno niste znali za njih”

  1. We Are Re-Sellers Of Travel Solutions Established Organization And Provide Spirit Airlines Reservations Through Travel Consolidators And Third Party Travel Suppliers. We Have Very Good Rich Experience the In Tourism Industry. Customers Can Search And Book Spirit Airlines Flights To Over 5000+ Destinations Worldwide With Lowest Airfare. Not Only Flight Booking We Offer Spirit Airlines Vacation Packages, Beach Vacation Packages, Business Tour Packages And Family Vacation At Unbeatable Prices. Our Aim Is That Every Traveler Can Get The Best Price Flight Ticket From Us.

  2. If you are looking for a house cleaning service in delhi, then Nakodadcs, the house cleaning services provider Delhi NCR. We also provide this service in various cities like Mumbai, Indore, Bengaluru, Hyderabad, etc.

Komentari su zatvoreni

Na pravom putu

Slične vijesti