29 Maja, 2022

Prijava

Mister anus ili možda miss anus : Bira se najljepši

Proizvođač seks igračaka "Autoblow" organizuje prvo svjetsko takmičenje ljepote anusa.

Tri osobe sa najlepšim anusom podijeliti će nagradu od 10.000 funti, a jedna od njih će 8. novembra ponijeti “laskavu” titulu kraljice ili kralja anusa svijeta.

Vlasnik kompanije, Brajan Sloun, objasnio je da ovim takmičenjem želi da sazna da li uopšte postoji lijep anus. U takmičenju mogu učestvovati i žene i muškarci, a nije slučajno to što se ovaj izbor poklapa sa američkim izborima za predsjednika.

Competitors of "Miss Bumbum Brasil 2012", the contest for the cutest bottom, wait to record a TV program in Osasco, a surburb of Sao Paulo, Brazil on September 24, 2012. Brazil's 27 states and Federal District representatives compete for the cutest bottom. Competitors will be eliminated into 15 by internet voting on their website and the winner will be chosen at the grand final in Sao Paulo in November. AFP PHOTO/Yasuyoshi CHIBA        (Photo credit should read YASUYOSHI CHIBA/AFP/GettyImages)
“Nadam se da će se svi Amerikanci na ovom izboru zagrijati za predsjedničke izbore 8. novembra. Pozivam i sve ljude sveta, posebno one koji nisu iz demokratskih zemalja, da učestvovanjem u izboru za najljepši anus dožive jedinstveni ukus našeg američkog demokratskog procesa. Ovaj izbor je napravljen da bude što više nalik predstojećim predsjedničkim izborima. Tako sam sretan što će ljudi svih nacionalnost, rasa, religija i kultura moći zajedno da glasaju o ljepoti svojih anusa”, izjavio je Sloun.

27124fb7f2751c4f4a086ad552b7c481

Ovo nije prvi put da “Autoblow” organizuje takmičenje ove vrste. Prošle godine su birali najljepšu vaginu. Žene su na stranicu postavile fotografije svojih vagina, a korisnici su glasali za najatraktivniju. Cilj je bio da se odredi kakve vagine muškarci preferiraju, a pobjednice su iskoristili za dizajn svog novog proizvoda.

Podjeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Na pravom putu

Slične vijesti